🎁 Køb dine julegaver i god tid. Vi har forlænget din returret til 24. januar 💎
e-mærket
Spar op til 70% på diamantsmykker

Diamant øreringe til kvinder

Diamant øreringe

Skal du snart deltage i en helt særlig begivenhed, som kræver lidt ekstra af dit look? Eller er du blot vild med diamanters glitrende egenskaber? Diamantøreringe og diamantørestikkere er ikke kun forbeholdt de rige og kendte i Hollywood. Du kan også opleve den fortryllende følelse det er at bære et sæt diamantøreringe, uden du behøver at købe dig fattig.

Vi har mange forskellige øreringe og ørestikkere i både klassisk og mere vovet design. I vores sortiment finder du blandt andet diamantøreringe i både hvidguld, rosaguld og almindeligt guld samt øreringe prydet med både rubiner og diamanter.

På udkig efter en gave til en særlig kvinde i dit liv?

Kender du en kvinde, som fortjener en helt speciel gave? Om det er din søster, mor eller kæreste, vil de blive ellevilde med et sæt diamantøreringe eller diamantørestikkere, og vi har helt afgjort noget, som vil falde i deres smag. Du kan lige nu spare op mod 70 procent på vores øreringe og andre smykker.

Du kan altid returnere øreringen

Hvis din diamantørering mod forventning ikke fremstår helt som du forstillede dig, kan du selvfølgelig altid returnere dit smykke i op til 14 dage efter dit køb. Vi tager os også af betalingen af fragten med Post Danmark, når du køber din næste ørering eller et andet smykke hos os.

Bedste kvalitet og ægthedsgaranti

Hos By Frisenholm har vi æren af at håndplukke de diamanter, vi bruger til at fremstille vores diamantøreringe. Derfor er vores smykker og ædelsten af den absolut bedste kvalitet, og det er vi stolte over. Vi medsender naturligvis også et bevis for ægtheden af dit nye smukke, når du handler hos os.

Legitim diamanthandel

Vi sikrer os altid, at vores diamanter og dermed vores diamantøreringe stammer fra legitime og ansvarlige kilder og sælgere. Det er muligt, fordi vi er en del af et fælles initiativ, der bekæmper ulovlig diamanthandel, men også fordi, at vores ejer selv nøje udvælger vores diamanter

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.