🎁 Køb dine julegaver i god tid. Vi har forlænget din returret til 24. januar 💎
e-mærket

Tennisarmbånd i 14 kt. guld eller hvidguld med 5.0 ct hvide diamanter

kr. 69.995,00

Det betagende tennisarmbånd er en tidløs klassiker, der udstråler elegance og luksuriøsitet. Armbåndet er besat med diamanter, der ligger hen over håndledet og funkler smukt.

Vores tennisarmbånd laves med helt diamanter i en super kvalitet, og vi bruger udelukkende excellent cut diamanter, som er altafgørende for liv og brillans i armbåndet.  Tennisarmbåndet er et ikonisk smykkedesign, som er blevet båret af kvinder lige siden det for alvor blev kendt i 1987. Det er det perfekte valg, hvis du ønsker et luksuriøst smykke med underspillet elegance. Det er smalt, enkelt og feminint, men de mange funklende diamanter drager alligevel misundelige blikke.

Tennisarmbånd er lig med tidløs elegance i et funklende udtryk. De strålende, brillantslebne diamanter kommer til deres ret, når håndledet er i bevægelse og diamanternes brillans reflekteres i omgivelserne. Den smukkeste gave når det skal være noget helt særlig

Varenr: 1811

 

Kortlogo

By Frisenholms køberbeskyttelse

Tennisarmbånd i 14 kt. guld eller hvidguld.

Klassisk tennisarmbånd i 14 kt. guld eller hvidguld og har funklende diamanter på i alt 5.0 ct. fattet hele vejen rund i Top Wesselton/SI1 eye clean . Monteret med integreret kasselås med sikkerhedshasper.

Leveres med certifikat samt i byfrisenholm gaveæske.

Varenr: 4010

 

 

 

Sten

Ædelmetal

,

Overflade

Antal Sten

Slibning

Diamant farve

Bredde top

Højde

Klarhed

Carat

Længde

Leveringstid hvis ikke på lager

Varenummer

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.