🎁 Køb dine julegaver i god tid. Vi har forlænget din returret til 24. januar 💎
e-mærket

Ægthedsgaranti

Når du handler med Diamonds by Frisenholm forsikrer vi om ægthedsgaranti for alle vores diamanter. 

Hos Diamonds by Frisenholm forhandler vi eksklusive smykker og diamanter, og vi gør det under garanti for både ægthed og etisk forsvarlige forhold. Vi stiller skarpe krav til vores diamanter, ikke kun i forhold til proportioner, symmetri og andre kvalitetsmarkører, men i særdeleshed også til de omstændigheder hvorunder diamanterne produceres og sælges.

KONFLIKTDIAMANTER, NEJ TAK

Når du køber diamanter hos Diamonds by Frisenholm, kan du gøre det velvidende, at du ikke tager del i aktiviteter omkring konfliktdiamanter.

En konfliktdiamant er en diamant, der sælges med henblik på at erhverve finansielle midler til krigsføring eller andre konflikter, primært i Afrika. Men hos Diamonds by Frisenholm tager vi aktivt afstand til sådanne aktiviteter – og nægter at hverken vi eller vores kunder, skal være en del af de tragiske omstændigheder. Derfor indgår Diamonds by Frisenholm i Kimberley-processens certificeringsordning, der fører internationale bestræbelser på at komme konfliktdiamanter til livs.

EN DEL AF KIMBERLEY-PROCESSENS CERTIFICERINGSORDNING

Kimberley-processens certificeringsordning er et initiativ, startet på baggrund af både diamantindustriens og civilsamfundets forbruger- og menneskeretsbekymringer. Ordningens medlemmer repræsenterer til sammen medlemslande, der står for 99 % af den internationale diamantproduktion.

Diamonds by Frisenholm støtter aktivt op om certificeringsordningen og kan derved garantere, at vi udelukkende handler med naturlige diamanter, der er konfliktfri.

ÆGTHEDSGARANTI ER EN SELVFØLGE

Som anerkendt forhandler af diamantsmykker lever vi fuldt op til vores etiske og moralske ansvar, hvorfor vores produkter leveres med ægthedsgaranti. Vi kender vores kunder, og ved, at kun det allerbedste er godt nok. Af samme årsag er det en vigtig dyd, at kunne stå inde for produkter, der forhandles med høj kvalitet og god samvittighed.

Gør som os – vælg ægte og konfliktfri diamanter.

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til at du har tilføjet nogle varer til din kurv endnu.