🎁 Køb dine julegaver i god tid. Vi har forlænget din returret til 24. januar 💎
e-mærket

Om Diamonds by Frisenholm

Hos Diamonds by Frisenholm rejser vi hele verden rundt og finder de absolut bedste diamanter og kvalitetssmykker til vores kunder. Derfor har vi naturligvis evig ægthedsgaranti og garanterer smykker af helt unik karakter.

Når ejer og direktør af Diamonds by Frisenholm, Jesper Frisenholm, gennemsøger Europa og flyver til fjerne destinationer, er det altid med samme mål: at finde de i særklasse bedste diamanter til Diamonds by Frisenholms kunder. Han er nemlig udmærket klar over, at kunderne er kvalitetsbevidste og kræver perfektion.

Af samme årsag finder du diamanter og smykker i perfekte proportioner og med flotte symmetriske forhold, når du ser vores sortiment. Det er upåagtet, om du er på udkig efter ringe, øreringe eller armbånd, for vi gør altid en dyd ud af at præsentere de smukkeste smykker og diamanter – naturligvis til yderst konkurrencedygtige priser.

SYNERGI MELLEM KVALITET OG ÆSTETIK

Med mange års erfaring fra smykke, guld- og ædelstensindustrien har vi hos Diamonds by Frisenholm udviklet et ganske særligt øje for kvalitet og design. Det betyder, at du altid finder smykker, hvor synergien mellem kvalitet og æstetik går op i en højere enhed. Således kommer vores passion og flair for professionelt håndværk til udtryk i hvert eneste smykke, du ser her på siden.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER TIL VORES KUNDER

Diamonds by Frisenholm opererer ud fra en meget transparent prispolitik, hvor vi ikke benytter os af fordyrende mellemled. Det kommer vores kunder til gode, da de sikres endnu stærkere priser – faktisk med typiske besparelser på hele 50 – 70% i forhold til priser i fysiske butikker.

Vi arbejder med en effektiv forsyningskæde, hvorfra vi har adgang til mere end 800.000 tusinde diamanter! Samtidig har vi intet fysisk lager, da vores smykker designes og udformes på bestilling. Du skal med andre ord ikke betale for de typisk fordyrende mellemled og lokaleomkostninger, men kan få diamantsmykker til engrospriser. Vores kunder får ganske enkelt maksimal værdi for pengene.

ETIK OG ANSVAR GIVER KONFLIKTFRI DIAMANTER

Diamonds by Frisenholm støtter aktivt op om Kimberley-processens certificeringsordning (KPCS), der er et fælles etisk initiativ mellem regering, industri og civilsamfund. KPCS bekæmper konfliktdiamanter og fører legitim diamanthandel.

Vi garanterer derfor vores forbrugere, at alle vores diamanter er konfliktfri og naturlige.

BEGAVET SERVICE OG RÅDGIVNING

Vi har i forvejen gjort det let for dig at finde de bedste smykker, men foruden denne service sidder vi naturligvis altid klar til sat give dig svar på dine spørgsmål. Det gør vi for at give dig den suverænt bedste oplevelse, når du handler med Diamonds by Frisenholm.

Du kan kontakt os på mail: info@byfrisenholm.dk som vi bestræber os på at besvare inden for 24 timer på hverdage.

Din indkøbskurv
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.